Nazistii, Antarctica si OZN-urile

Standard

Haunebu Nazi UFO

Disclaimer: urmează cospiratii năstruşnice. Sau nu. Din minţi odihnite adunate, prin fum de tutun citite si in biţi prezentate.

antarctic1.gifSa începem cu date si fapte istorice documentate. Primele expediţii germane spre Antarctica au avut loc încă din anii 1901-1903. Începând cu 1938 naziştii au început să trimită numeroase expediţii spre regiunea Queen Maud din Antarctica. Majoritatea acestor frecvente si constante expediţii porneau din Africa de Sud. Au fost cartografiaţi peste 370.000 km pătraţi din continentul îngheţat, germanii descoperind vaste regiuni care nu erau acoperite de gheată, lacuri cu apa calda si numeroase peşteri. Diferite echipe ştiinţifice au fost trimise in aceste zone : botanişti,  zoologi, biologi marini etc, in aceasta misiune secreta fiind implicate multe divizii din guvernul nazist. Toate aceste expediţii au culminant prin revendicare de către Germania a acestor teritorii. Numele ales pentru aceasta colonie a fost Neuschwabenland sau New Swabia si a fost delimitata prin aruncarea din avioane a sute de ţăruşi având ataşaţi de ei steagul cu svastică.

newswabiamap.jpgnsl1.jpg_nsl.gif

Richard E. ByrdIn acest moment intra in scena, in aplauzele noastre, istoricii revizionişti, jurnaliştii de investigaţie si amiralul din marina SUA, Richard E. Byrd. Astfel, după ce toate aceste date au fost strânse, in New Swabia au început să ajung echipe tehnice care au construit   baze militare subterane, porturi pentru submarine, toate bine camuflate. Noua baza-oraş este numita New Berlin sau Base 211. In vasele militare, civile si submarine au fost aduse materiale de construcţii, provizii si armament. Chiar înainte de sfârşitul celui de-al doilea război mondial doua submarine, U-530 si U-977, au dus in aceste baze oamenii de ştiinţa care se ocupau cu studiul si dezvoltarea discurilor anti-gravitaţionale precum si ultimele componente ale acestora ( multe din aceste componente au fost transportate aici in timpul războiului ) si alte numeroase schiţe si proiecte ale farfuriilor zburătoare proiectate in Germania. Cele doua submarine au fost capturate, base211.jpgla întoarcere, pe coastele Argentinei iar echipajele supuse interogatoriilor de către marina SUA. In urma acestor interogatorii s-a luat decizia de a trimite o armada navala in Antarctica, o forţa se invazie, sub comanda lui Richard E. Byrd. Operaţiune militara, cunoscuta sub numele de Highjump, a avut loc intre 1946 si 1947 si era compusa din peste 40 nave de război, un purtător de avioane, USS Philippine, submarine si 4700 de soldaţi.

naziufo.jpg

In 5 martie 1947, in ziarul chilian El Mercurio apare un interviu cu Richard E. Byrd, realizat de Lee van Atta, in care amiralul face câteva afirmaţii şocante. El afirma ca ” Este imperativ ca SUA să iniţieze imediat măsuri de apărare împotriva unor regiuni ostile deoarece in cazul unui război, SUA poate fi atacata de obiecte zburătoare care pot călători de la pol la pol cu viteze incredibile”. ( articolul original din El Mercurio, 5 martie 1947, in spaniola ). El a continuat să susţină aceste afirmaţii dar, mai târziu, i-a fost interzis sa mai tina conferinţe de presa si a fost internat într-un ospiciu. Totuşi, in 1955 a fost pus să conducă operaţiunea Deepfreeze de explorare a Antarctici iar la scurt timp după acea, in 1957, a murit…

haun21.jpg antarct.jpg german_flying_saucer_vs_us_jetfighters.jpg

Proiectarea, construirea si testarea unor aparate de zbor experimentale sub forma de discuri de către nazişti  nu pare a fi o afirmaţie hazardata, luând in in calcul progresul tehnic german de la sfârşitul războiului ( amintesc aici doar de avioanele cu reacţie Messerschmitt Me 262 si primele rachete balistice V1, V2 ). In ultimul timp ies la suprafaţa noi informaţii si documente despre aceste aparate de zbor, informaţii care sunt preluate si difuzate de canale media credibile: Discovery si History Channel. Au fost descoperite numeroase schiţe ale acestor “farfurii zburătoare” după război, iar piloţii aliaţi raportau constant întâlniri deasupra Germaniei cu celebrele “Foo Fighters“. Întreg programul spaţial american ( incluzând zborul spre Luna cu Saturn V ) a fost conceput si realizat pe baza studiilor in domeniul rachetelor ale lui Wernher Von Braun ( nazistul “bun” si fost ofiţer SS ), racolat de americani la sfârşitul războiului împreuna cu echipa sa de oameni de ştiinţa de la Peenemünde. Deasemenea avioanele cu reacţie americane si sovietice care se întâlneau pe cerul peninsulei Coreene in timpul războiului din anii 1950, erau aproape identice, ele fiind realizate după aceleaşi schiţe ale unui viitor avion cu reacţie nazist, furate din Germania atât de către sovietici cat si de americani.

reabild04120603.jpg

haunebutype.jpggerufo2.jpgnazi13.jpg

De aici teoriile conspiraţiei o iau razna: Hitler a fugit in Antarctica, acolo naziştii sunt bun prieteni cu reptilienii, care sunt extratereştrii, iar pământul este gol in interior ( hollow earth ) si plin de arieni. Ar mai fi multe de conspirat dar am obosit. Daca doriţi să citiţi mai multe, apelaţi cu încredere la Google, este cel mai bun prieten al vostru. Începeţi cu Thule Society si energia Vril .


Un trailer la un viitor film ce va apărea  pe tema prezentei naziştilor in Antarctica si… pe Luna !

Si trailer #2:

56 thoughts on “Nazistii, Antarctica si OZN-urile

 1. Eu cred ca este ceva. In timpul razboiului prim au fost multe chestii care au venit de la nazisti care intrec orice masura de logica

  • Bani pentru asa ceva sant si au fost intotdeauna . State sunt implicate mai multe si nu neaparat impreuna . America e oricum se spune , cu o zi inaintea lumii si de la ei pornesc foarte multe legate de secrete , conspiratii si multe enigme pe care alte state nu pot si nici nu se gandesc macar sa le cerceteze !

 2. Proiectul OZN a fost inchis de mult din cate am auzit iar despre acest text da este ceva posibil ..:D adevarat nazishtii sunt tari si la ora actuala..;))

 3. acest proiect este finantat de poporul american ;) …NASA, CIA si alte organizatii din astea sunt pline cu nazi

 4. asta nu-i tot !!!!!!!!!
  chiar si …….. ,………s-au ocupat cu asa ceva prin anul1860 si li s-au primit insa dupa un timp au muruit in conditii misterioase , sau a fosto inscenare !!!!!!!nimeni nu stie in afara de organizatia GOE care se spune in documentele cu topsecret ca a fost desfiintata insa mise pare camai trage aer pe la polul sud in pesterile germanilor! dupa ce sparg serverul lor va o sa vamai spun ceva.

 5. ft tare dpre ozn si chiar cred casa adevarate kn nu crede treaba lorr :)) navemm c face ji mai jtim k am vazut ozn d aproape cel putzin io lam vaz d la autopsie :Xo fo ft tare

 6. CE TRE SA CREZI?TRE SA FII CONSTIENT K SPATIUL E NELIMITAT SHI DECI AR FI O PROSTIE PT CINEVA SA CREADA K DOAR PAMANTUL ESTE SINGURA PLANETA LOCUIBILA.EU UNU CRED IN ASTFEL DE AFIRMATZII SI AR MAI RAMANE SA SI II VAD PE VECINII CU DIFERITE FORME:))) K DE FILME SF SUNT SATUL:))

 7. Nu suntem in stadiul de a vorbi.
  Decat sa vb aiurea mai bine nu mai vb. stiti vb aia vorba omolui saracia omolui.
  De ce sa vorbim noi uni spun k exista viatza pe alte planete uni spun k nu.
  Si in concluzie nu e nici k uni nici k altii.nu suntem noi in postura de a vb de asa cv

 8. mai multe despre ufo gasiti dc dati pe google ingerul digital pe blogul lui laurentiu dumitru la minutul 50 sau mai gasiti dc dati tot de google pe viktor schauberger. sa stiti ca ufo sunt inventiile nazistilor care vor sa induca lumea in eroare!

 9. Cine vrea sa stie (afle) mai multe despre cees ce a-ti vazut aici, sa ia legatura cu dl. general de armata, Emil Strainu.El stie mult mai mult decat va puteti inchipui voi.Succes!

 10. Sint foarte multe chesti care multora dintre noi nise par aberante sau strani dar sant sigur ca realitatea este mult mai complexa si ca stinta este mult mai evoluata decit credem noi.Parerea mea este ca se afla mult adevar in aceste documentare.Sintem lipsiti de informati,sant convins ca sunt multe alte descoperiri care sant secrete de foarte mult timp.

 11. lumea e condusa de o organizatie oculta nu de cia nu de nasa nu de kgb nu de presedinti nu de armate ci de masoni care pot fi presedinti sau sa aibe functii…

 12. Dupa cum se cunoaste de-a lungul istoriei ca nazistii au fost si au ramas cei mai inteligenti oamenide pe pamant.Daca va uitati si la NASA cei mai inteligenti oameni de acolo sunt de origini naziste, datorita proiectului “Paperclip” initiat de CIA la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial care prevedea escortatrea tuturor oamenilor te stiinta din Germania nazista, printre care si inventatorul rachetelor balistice V-1 si V-2(Wernher von Braun impreuna cu echipa sa de oameni de stiinta) care au terorizat Europa pe parcursul razboiului.Recomand tuturor celor interesati profund de stiinta sa vizioneze documentarul “Secret Space”.Se spune ca Hitler ar fi vrut sa cucereasca toate natiile de pe planeta apoi sa colonizeze Luna…naiba stie daca ar fi reusit avand in vedere ca nu s-a ajuns pe luna, iar cei de la NASA au inscenat aselenizarea dintre anii 1960 si 1970.Cert este ca noi in UNIVERS nu suntem singuri, acesta se pretinde a fi de dimensiuni infinite si nu putem noi ca pamanteni sa fim atat de egoisti sa sustinem ca suntem unici, mi se pare usor exagerat, insa nu stim cand vom putea afla, macar daca nu cat vom trai, eu sper post-mortem sa aflu.Cat despre cel care a scris blogul tin sa-l felictit si sa-i strang mana pentru efortul depus, ma bucur ca sunt oameni preocupati de asemenea fenomene.

 13. As vrea sa-i comunic celui care a postat cu titlul “DEzvaluiri socante” ca aceasta lume e condusa de celebra orgnizatie secreta oculta cunoscuta sub numele de Illuminati.Aceasta oragnizatie are ca scop instaurarea unui guvern unic pentru toata lumea si au o influenta politica asupra multor guverne din lume.Este posibil ca acestia sa fie in spatele celor de la ONU.Ideea de instaurare a unui guvern unic pentru toata lumea, este practic visul lui Hitler.Se spune ca e alcatuita din 13 familii, cele mai bogate din lume care ocupa pozitii inalte in toate ierarhiile existente, sunt toti extrem de bogati si superiori legii.Iti recomand tie si restului de oameni care au postat aici si care sunt cu adevarat interesati sa citeasca acest articol: http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=4769&lang=RO

 14. Alte documentare care dezleaga mintea noastra conditionata:Vanatorii nazisti de OZN-uri-Societati secrete(au foste date pe Discovery World ,2009-Duminica 15 Februarie la orele 21-20 si 22-10).Dovezi clare ca fenomenul OZN merge mana in mana cu fenomenele oculte!(Este remarcabil acel O.Z.N.-construit de nazisti- in forma de clopot care avea scrise pe margine niste incantatii oculte).Se pare ca la aceste sedinte oculte tinute de stafful nazist acestia au contactat niste spirite care le-au dezvaluit multe tampenii!Aceiasi demoni cu care lucreaza si Masoneria!Ca sa intelegi mai bine tot recomand si Filmele documentar soc: Joc Final Alex Jones,David Icke Revelatiile unei mari preotese.- si site-ul Iesirea din Matrix-aici sunt multe documentare fff interesante( si mai sunt multe de zis…..)Oricum toate se leaga…au un singur numitor comun-666-!Spor la vizionat !

 15. Nu cred ca exista extraterestri…Navele erau construite de nazisti..e ceva absurd sa spui ca ei cooperau cu extraterestrii.

 16. Este absurd, corect, avand in vedere ca nazistii au pierdut razboiul cu sovieticii si daca acei extraterestri sunt cum spun multi, niste specii ca si noi, dar mult mai evoluate, cu multi ani in fatza noastra, atunci nu ar mai fi pierdut razboiul contra sovieticilor.Dar referitor la extraterestri, nimeni nu are de unde sa stie daca exista sau nu, posibil ca cei de la NASA sa ascunda vreun secret, avand in vedere asasinarea lui Kennedy, unicul presedinte non-mason din istoria statelor.Exista o legatura ceva la mijloc intre masonerie, illuminati si fenomenul OZN, extraterestri.

 17. Se spune ca criza aceasta este comandata,anume pentru a se realiza un guvern unic in lume care sa conduca pamantul.Dar bineinteles ca treaba acceasta ia diferite forme,momentan se propune a se face o banca mondiala unica (alta) care chipurile sa vegheze la bunastarea nostra si sa nu se mai produca alte crize .

 18. aoleu se apropie Nibiru si voi vb despre Aeronave Antice :D se umesc Vimane sunt facute dupa srcieri vechi gasite in india si bla,bla,bla sunt conduse cu gandul tre sa cunosti anumite mantre sa le potzi conduce sunt aeronavele vechilor locuitori disparutzi doar nu credetzi k suntem singuri in univers :)) poi acum o sa vedem o parte din tehnologie prin 2012 sa vezi batalii ce se vor da intre noi si Nibirieni dar cum sau terminat toate de cateva mild. de ani ne vor invinge :( doar ei neau creat ;) nu ! eu asa stiu :D poi atlantii au fost distruzi de ingeri ;) sau rasculat impotriva lor si sunt multe civil. care sau opus cu toate OZN-urile noastre ne bat :) sunt curios pt. ce a fost construit laboratorul din Geneva doar nu credetzi prostiile cu gaura neagra :D au si americani unul cum sa nu aiba si ei unul ;) si revin la oile noastre nu ale lui JIJI :) au avut si au nazisti OZN-uri toate scrierile vechi sunt ADEVARATE !!!

 19. ahhh uitasem sa scriu ceva :) poi sunt destule baze antice pe tot globul unde potzi gasi tot ce trebuie de la proiecte la produs finit asa k nu ma mira nimic cand aud despre o tehnologie noua

 20. nu se pare nimanui ciudat,ca dupa ce au ajuns pe luna americanii,sa sistat cam orice in domeniul asta?.mai ajunge din cand in cand cate o sonda intreaga pe marte.DACA AM FI SINGURA FORMA DE VIATA DIN UNIVERS AR FI O MARE RISIPA DE SPATIU

 21. HellRaiseri are dreptate. Si Hitler nu construia OZN-uri in Antarctica, ele au fost concepute prin Muntii Padurea Neagra si in alte locuri secrete. In Antarctica cauta o civilizatia venita parca de pe planeta Aldebaran si in timpul glaciatiunii s-au ascuns in pamant unde si-au facut galerii si orase.Se spune ca exista intrari in subteran prin toata lumea si cele mai cunoscute sunt in Himalaya si Antarctica.

 22. bweyyy sunteti dusi!!adik aveau tehnologie dar au pierdut razboiul???si stau ei asa nazistii astia calare pe tehnologie si nu fac nimik???ce dracu??nu mai ganditi??

 23. Pe oameni ca voi s-au bazat nazistii cand au ajuns la putere , mai studiati si voi istoria , mai puneti mana pe o carte… ca nu frige . Nazistii nu au facut altceva decat sa exploateze talentul germanilor pentru mecanica , si frustrarile lor datorate infrangerii in primul razboi mondial si a marelui crash interbelic. Hitler si acolitii lui nu aveau decat un scop , suprematia ariana a rasei germanice toti ceilalti ori trebuiau sa dispara ori sa devina sclavii arienilor Cat despre ozn-urile naziste… aberatii extase parca din mintea lui Goering . Daca acum nazistii conduceau Europa voi si cei ca voi ajungeau in lagarele de exterminare dela Auschvitz , Dachau , Treblinka , Mathausen , si multe altele de genul asta , drept idioti si retardati , sau in laboratoarele farmaceutice drept cobai pentru experimentarea unor noi medicamente… cretinilor.

 24. Pingback: olteniada » Marea Britanie face dezvaluiri socante despre existenta OZN-urilor

 25. Hello- in gazda USA -sint 8 extraterestri,din 1947.Intrebati fiind,au raspuns ca traiesc intre400 si 800 de ani,ca viziteaza pamintul cind se curbeaza timpul(?); sint vegetarieni,nascuti ptr a face bine in univers;se hranesc cu seva de copaci verzi(?).Au intervenit genetic asupra omului prima data acum 30000 de ani,in fine,ultima data cam in timpul lui Christos.Isi fac habitaturi numai sub pamint sau sub suprafata oricarei planete.Exista un Dzeu al universului in care cred.Cam atit,urmeaza ,bien sur ce se poate publica..

 26. Nu stiu sigur daca nu a fost un schimb intre date privind omul -ma gindesc la experiente oribile pe oameni facute in lagare de nazisti-dar nu numai de ei-nu agreez nazismul,dar istoria trebuie luata ca atare.Nu stiu ce i-a facut pe extraterestri sa se apropie de nazistii germani ;dar se pare ca nu au fost singurii apropiati( ma gindesc la Tesla,Rokfeller,etc)

 27. O alta realizare UFo -personal navigant sau obisnuit-transformarea dejectiilor in gaze inodore;folosirea la maximum a functiilor creierului care este de 15 ori mai mare decit al unui om obisnuit;extirparea functiei de violenta (nu stiu explica)

 28. Au pierdut razboiul datorita exterminarii semenilor si exercitarii functiei violente a fiintelor.In momentl constatarii grozaviei,au fost lasati de izbeliste.S-a hotarit numai salvarea oamenilor de stiinte spatiale si comunicatii,medicina..Sigur ca au scapat si criminali notorii;dar dvs nu cunoasteti despre laboratoarele secrete ale rusilor..

 29. Conspiratia aia care se numeste NWO… new world order…
  Sau chestii cu arienii (aia nalti si blonzi) care stau inauntru pamantului (e cate o intrare la poli….) oricum p’acolo p’e la poli sau bagat si nazistii aia si poate chiar si Fuhreru cate zile o mai fi avut… :)
  Plus ca astea nu sunt OZN-uri.. ca practic sunt facute de oameni (OZI) OZN-uri sunt alea care vin din taramuri EXTRATERESTRE adica nu de pe pamant (implicit nu din pamant). Deci daca vin omuletii verzi (stereotip) din Andromeda aia au OZN-uri… nazistii au un fel de aerodine mai smechere (care se zice ca se vor intoarce in 2012…)

 30. Plus ca…. rusii si-au tras un UFO d’ala de la nazisti ca trofeu de razboi… presupun ca inca il mai au. Plus inca un UFO care cum necum sa prabusit (nu ala de la Roswell) si tot rusii si l-au insusit. Smecheri astia…
  Alta chestie interesanta: Harta antarticii este intr-o continua schimbare pentru a nu ne lasa pe noi sa vedem ceva ce nu ar trebui sa vedem… ce naspa e sa fii muritor…

 31. multa voirbarie cu ozn /universul e nedefinit si credem ca acolo undeva este viata/daca au evoluat pentru zboruri inter galactice au bunul simt pentru a nu se amesteca an cilivitatia pamanteana ca la cat de rai si curiosi suntem nimni ca rasa civilizata nu ar vrea un contact cu noi/daca nu au evoluat ai vom gasi noi dupa ce vom putea sa efectuam aceste zboruri si evident ai vom deruta ocupa sclavagiza democratic .semnul nazist a fost gasit an heroglife deci an teorie a ezistat o civilizatie cu acest stindart si nazisti la copiat pote si forma lor ampreta civilizatiei.

 32. Din cate stiu, lucruriile cam stau asa:
  1. Exista extraterestri, orice ar zice organele de stat din orice tara, extraterestri exista.
  2. Nazistii au avut legatura cu extraterestri si chiar au primit modele de arme de la ei, de aceea armele lor din al doilea razboi mondial sunt atat de ciudate.
  3. Nazistii au avut si farfuri zburatoare, doar ca n-au reusit sa le foloseasca niciodata deoarece le-au creat mult prea tarziu pt ale mai putea produce in masa. Exista un documentar pe youtube despre asta nu mai stiu exact cum se numeste dar era ceva de genul Nazi and OZN.
  Si acum o intrebare pt voi: Credeti ca oamenii sunt originali de pe planeta Terra sau au fost adusi aici de altcineva?

 33. Daca nazisti aveau tehnologia la timp castigau razboiul,dar asa deci, au aparatele astea care vor veni in2012 sub forma de atacatori, iar noi vom fi instruiti sa luptam contra lor, dupa care americani vor proiecta niste holograme pe cer cu hristos dupa care noi vom fi o maresclavie ingenuncheata la rang de animale, uitati-va doar ce se-ntampla acum in romania, este o manipulare de decimare de 20 de ani incoace,iar acum guvernul francmasonic care ne conduce ne-a vandut americanilor ca pe animale….

 34. Nu germanii au realizat prima forma de “motor” sau schita tip OZN, ci un alt european, pe care nici nu-l bănuiţi. Se cunoaşte de un centru, secret, dar nu se vorbeşte despre aşa ceva, mulţi oameni ştiu, dar nu scot o vorbă. Mai ales, că nu are nicio legătură cu “restul” ce planifică construiri de OZN la ora actuală, fie nazis, fie alţii. Normal că nu ştiţi de aşa ceva, fiind ceva ultrasecret, de unde nimeni nu scapă “teafăr”/”nevătămat”, deci locul în siguranţă, nicio dezvăluire, nimic, e altă lume acolo, un vehicul (în zbor) poate fi distrus într-o clipă, fără “vizibilitatea” unei forţe, de-i un posibil pericol pt. ei…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s